Despre

Haideti sa ne cunoastem

Companii

Presa & Media

Mac este disponibil pentru interviuri, podcasturi si prezentari. Descrierea bio si kit-ul de presa mai jos:

Mac Florea, autorul cărții „Cum să devii prima alegere a mirilor!” este pasionat de marketing, comunicare, inovare și nunți. În 2004 s-a lansat în industria evenimentelor festive prin deschiderea unuia dintre primele saloane de nunți din România – Ballroom Andra (www.ballroom-andra.ro).

De atunci și până acum a deschis 5 săli, cu capacități între 100 și 600 de persoane, printre care și una din cele mai grandioase săli de evenimente din România – Palatul Mirilor.

Totodată, prin intermediul diverselor parteneriate, a înființat încă 5 branduri internaționale care au legătură directă cu domeniul nunților: 

Photoboothfactory.ro – fabrica de cabine foto, oglinzi foto și selfie360.

WeDeco.ro – firma de comercializare a mobilierului de lux pentru industria HORECA și rezidential

Ajutor, mă căsătoresc! – platformă educațională destinată mirilor, pentru organizarea unei nunți de succes și fără datorii, chiar cu surplus!

Decor de Lux by Dana Florea – firmă specializată în decoruri și decorațiuni de lux pentru săli de evenimente.

Wedding Mastery – firmă specializată în marketing online de nuntă pentru proprietarii de săli de evenimente, dar și alte tipuri de furnizori. Oferă consultanță în vânzări, training și keynote speakers.

 

Cărți și alte materiale create:

Cum sa devii prima alegere a mirilor? Strategii si tehnici de marketing pentru cresterea numarului de evenimente – carte

Wedding Mastery – cursuri online pentru furnizorii din industria nunților

Ghid pentru a crea invitația de nuntă la care toți vor raspunde cu „DA”

Planul de nunta – Ajutor, ma casatoresc! – peste 30 de ore de cursuri online pentru miri și mirese care își doresc organizarea unei nunți de succes și fără datorii

Formula nunții de succes și fără datorii! 

Aparitii in Presa