Despre

Haideti sa ne cunoastem

Companii

Povestea completa

Inceputul

Viata mea antreprenoriala a inceput practic cand aveam varsta de 13 ani, undeva prin 1997, cand, alaturi de parintii mei, m-am implicat activ in deschiderea celui mai luxos club de biliard in orasul meu natal. Desi eram doar un copil, simtul meu de observatie si creativitate era foarte dezvoltat inca de atunci. Pur si simplu reuseam sa inteleg si sa prevad care sunt elementele ce atrag clientii si produc venit.

Mai tarziu in 2004… mama mea a avut ideea de a construi o locatie unde sa organizam nunti. Mie mi-a placut atat de mult aceasta idee incat am inceput sa caut informatie oriunde gaseam, iar daca nu gaseam pur si simplu inventam. Iar in 2005 ne-am vazut visul cu ochii, una dintre cele primele sali de evenimente din Romania, ce avea sa aibe un succes rasunator, incat multe locatii din Romania s-au inspirat de la noi.

Cariera

Atat de mult mi-a placut industria nuntilor, incat am devenit obsedat de ea. Atat de obsedat incat am deschis alte noua afaceri ce se invart in jurul ei, cu o cifra de afaceri cumulata de peste 4 milioane de euro.

Pana in 2015 am reusit sa deschid patru sali de evenimente care aveau sa devina precursorul trendurilor din ziua de astazi: de la design, lumini arhitecturale, lumini disco, elemente de decor, mobilier, servicii de servire rapida, acustica, parcare, meniuri gustoase.

Mai tarziu in 2017 am lansat primul program de coaching online „Ajutor, ma casatoresc! de Mac Florea” pentru toate miresele din Romania care isi doreau o nunta de succes, fara datorii si chiar cu surplus. Am creat peste 40 de ore de cursuri video, am scris o carte „Ghid pentru a crea invitatia de nunta la care toti vor raspunde cu Da”, am tinut seminarii LIVE in marile orase ale tarii cu sute de mirese, am popularizat educatia online a mirilor din Romania. Toate acestea au contribuit la felul in care se organizeaza nuntile astazi.

Obsesia mea pentru nunti, era atat de puternica incat imi doream sa creez o locatie cum nimeni nu mai vazuse pana atunci. Asa se face ca in 2021, am deschis Palatul Mirilor, unul dintre saloanele reprezentative pentru nunti din Romania. Aici cream si testam trenduri in materie de design, servicii, marketing si vanzari in industria evenimentelor.

Cu timpul am inceput sa fim cautati nu doar de mirii care isi doreau sa lucreze cu noi, dar si de alti furnziori care erau curiosi cum facem noi afacerile, cum ne promovam, cum vindem. Cu totii stim ca industria nuntilor este atipica, motiv pentru care este de preferat sa inveti de la cineva care este deja in domeniu. Asa ca am lansat protocolul Wedding Mastery, prin care ii invatam si pe altii ceea ce noi deja testam si aplicam. Totodata am lansat si singura carte destinata furnizorilor din industria nuntilor „Cum sa devii prima alegere a mirilor! Strategii si tehnici de marketing pentru cresterea numarului de contracte”. Am sustinut seminarii si evenimente de business la nivel national pe tema dezvoltarii businessului cu nunti, am fost invitat in podcasturi, emisiuni radio si TV etc.

Organizand nunti dupa nunti, vedeam mereu problemele de care ne loveam legate de anumite servicii si produse, dar in aceleasi timp anticipam si rezolvarea. Iar in ultimii ani am creat cea mai mare fabrica de cabine foto, oglinzi foto si selfie 360 din Romania, am creat prima companie ce produce dupa specificatiile noastre mobilier premium de lux pentru salile de evenimente, precum si o firma care se ocupa de decoruri de lux, si nu ne oprim aici.

Dam inapoi societatii

Dam inapoi societatii

Unul dintre pricipiile fundamentale dupa care ne ghidam in viata este cel al contributiei. Astfel ca anual prin sponsorizari, donam o parte din venituri diverselor cauze de la construirea de fantani in zonele sarace, pana la aprovizionarea de medicamente, haine, alimente, jucarii a familiilor cu copii fara posibilitati sau a batranilor fara rude.

Viata de familie

Sunt un familist convins, casatorit cu femeia visurilor mele Dana-Paula, ce imi este iubita, sotie, mama si partener in afaceri. Impreuna avem un baietel pe nume Zian, si mai asteptam si un fratior.

Viata de familie