Despre

Haideti sa ne cunoastem

Companii

Cartile lui Mac

Best seller #1

Cum sa devii prima alegere a mirilor?

Strategii si tehnici de marketing pentru cresterea numarului de evenimente

În această carte, Mac dezvăluie toate secretele care l-au ajutat să devină prima alegere a mirilor în cea mai competitivă industrie din România: industria evenimentelor festive.

”Incetează să mai vinzi, ajută mirii să cumpere! Și fă asta în mod automat!”
Cum să devii prima alegere a mirilor este singura carte care dezvăluie toate strategiile și tehnicile de marketing pentru creșterea numărului de evenimente și implicit pentru creșterea profitului în industria nunților din România.

Best seller #2

Ghid pentru a crea invitația de nuntă la care toți vor raspunde cu „DA”

”Alegerea de a participa la nuntă este 80% emoțională și doar 20% rațională. Invitația de nuntă este o carte de vizită care vă reprezintă pe voi mirii și care oferă o perspectivă asupra viitorului eveniment.”

În această carte, Mac oferă mirilor cel mai detaliat ghid creat vreodată pentru crearea invitației de nuntă care ajută mirii să aibă mai mulți invitați la nuntă prin creșterea procentului de participare.

Ca să știe cum să balanseze frumos un text bine scris cu un design potrivit al invitației de nuntă, Mac invită mirii sa parcurgă relaxat paginile în care a pus special pentru ei toata informația de care au nevoie pentru a bifa cu succes alegerea invitațiilor și mai ales înmânarea lor.