DESPRE MAC FLOREA


Cele mai frecvente 2 intrebari pe care le primesc de la viitorii miri sunt:

1. Este posibil sa iti organizezi o nunta de succes si fara datorii?

2. Daca este posibil, eu am reusit?

Raspunsul la cele doua intrebari este DA.

DA, este posibil sa iti organizezi o nunta de succes si fara datorii si eu am reusit cu sute de miri ale caror nunti le-am organizat.


Buna, numele meu este Mac Florea sunt antreprenor, autor si primul full wedding coach din Romania.

Cu o experienta de peste 14 ani si mai mult de 1000 de nunti organizate, am creat Ajutor, Ma Casatoresc – prima platforma de cursuri online prin care mirii pot invata cum sa isi organizeze singuri o nunta de succes si fara datorii, indiferent de unde sunt sau de marimea nuntii lor.
“Mi-am propus sa schimb total modul de organizare al nuntilor din Romania, unde invitatii sa participe din placere si nu din obligatie”

Poveste mea
Muncesc alaturi de familia mea de la varsta de 13 ani si mereu am dorit sa dezvolt mai mult. Asa se face ca in 2004 am deschis unul dintre primele saloane de nunti din Romania. La vremea aceea nu aveam nici cea mai mica idee despre ce inseamna organizarea unei nunti, pentru ca nu gaseai informatii nicaieri, nici macar nu exista notiunea de “industria evenimentelor festive”.
Singurul lucru pe care il stiam era faptul ca ne placea sa facem oamenii fericiti. Eram dispusi sa muncim oricat, doar sa vedem ca invitatii se distreaza, iar la final mirii sunt multumiti.

Asa am ajuns sa inteleg faptul ca noi nu lucram doar in “industria ospitalitatii”, ci mai mult de atat, lucram in industria fericirii. Scopul in sine al unei petreceri de nunta este ca oamenii sa fie fericiti.
Astazi detinem un centru de evenimente festive unde planificam si gazduim anual peste o suta de nunti extraordinare.

In peste 14 ani de activitate pot spune ca am descoperit toate secretele organizarii unei nunti de succes, si m-am asigurat intotdeauna ca folosesc aceste informatii in favoarea clientilor mei. Astfel, invitatii lor i-au onorat cu prezenta intr-un numar foarte mare, au mancat, au dansat, s-au distrat, au fost multumiti, au daruit pe masura si au laudat evenimentul lor mai departe pentru unicitatea sa.

Cum am ajuns wedding coach pentru miri & mirese?

In ultimii ani la nivel national numarul de nunti a crescut considerabil si a aparut o problema: mirii au inceput sa fie intr-o competitie continua unii cu altii. Toti isi concentreaza atentia din ce in ce mai mult pe serviciile oferite, dar uita de cea mai de pret resursa: de invitati si nevoile lor. O invitatie la nunta a devenit efectiv o povara pentru oameni, nimeni nu se mai distreaza, numarul de invitati este in continua scadere, iar sintagma “toate nuntile sunt la fel” o auzi din ce in ce mai des.
Adu-ti aminte, scopul unei nunti este ca oamnii sa fie fericiti. Iar asta mi-am propus si eu: sa invat mirii cum sa isi dezvolte abilitatile de planificare si organizare, incat sa faca cele mai bune alegeri pentru ei si invitatii lor.

Asa a luat nastere Ajutor, Ma Casatoresc, prima platforma de wedding coaching din Romania. Ceea ce fac este sa preiau principii simple, de dezvoltare personala si de business si sa le aplic domeniului nuntilor. Mai mult, indiferent de context, de tipul de eveniment sau de buget, am mereu in vedere -satisfactia celor ce iau parte la eveniment- si ma asigur ca fiecare lucru in care mirii investesc bani si timp aduce valoare adaugata evenimentului si, implicit, experientei pe care nuntasii urmeaza sa o aiba.

Sunt entuziasmat si mandru sa-ti pot prezenta ideile mele dovedite, care stiu ca te vor ajuta sa-ti formezi calea catre o nunta de succes, indiferent de unde esti sau de marimea evenimentului tau.

Mac FLOREA  - The wedding coach


Am invatat de la cei mai buni

Daniel Goleman

Shed Simove

Seth Godin

Andy Harrington

Brian Tracy

Robin Sharma

Tony Robbins

Paul O'Mahony