Despre

Haideti sa ne cunoastem

Companii

Exclusiv pentru
Wedding Events Fair

CARTE: Cum sa devii prima alegere a mirilor?

În această carte, Mac dezvăluie toate secretele care l-au ajutat să devină prima alegere a mirilor în cea mai competitivă industrie din România: industria evenimentelor festive.

Provocarea de a deveni
Specialist in Marketing De Nunta

Dă-mi 4 ore, o data pe luna timp de 6 luni și îți voi arăta cum poți crește de 5X cererile din partea mirilor prin strategii de Social Media dedicate nunților.

CALL 1:1 ( 30 de minute )

EXCLUSIV PENTRU PROPRIETARII DE SALOANE DE EVENIMENTE care își doresc mai multe nunți și profit mai mare. Consultanta in strategii, marketing si vanzari de nunta

Programează o întâlnire de 30 de minute!

Selfie Romania

Lansam In Curand: SelfieRomania.ro
Prima platforma de REZERVARI Online pentru cabine foto, oglinzi, selfie 360 si alte tipuri de selfie-uri.

Scoala de decoruri de Lux artificiale

Cum sa te diferentiezi de concurenta, sa atragi mirii si sa iti cresti profitul folosind decoruri de lux la evenimente. Curs de creatie si vanzari decoruri de lux artificiale pentru proprietarii de sali de evenimente si firme de decoratuni

Paparazzi Video Booth

Paparazzi Video Booth este o inovatie captivanta in industria divertismentului, conceputa pentru a aduce atmosfera si experienta autentica a paparazzilor direct la evenimentul tau special. Aceasta cabina video interactiva si captivanta este un element deosebit ce va crea o amintire de neuitat pentru tine si invitatii tai.

Catalog WeDeco

Descoperă cât de ușor te poți diferenția de concurență cu o investiție minimă în mobilier de lux. Descarcă gratuit catalogul.